Hlavní navigace

Download: GigaTribe 2.50 Ultimate na 3 měsíce zdarma

13. 3. 2009

Sdílet

PC World přináší svým čtenářům možnost vyzkoušet sdílení souborů mezi přáteli GigaTribe ve verzi Ultimate na 3 měsíce zdarma.

GigaTribe 2.50 Ultimate - na 3 měsíce zdarma


K čemu uvedená aplikace slouží? Jedná se o nástroj ke sdílení souborů mezi přáteli, rodinou nebo spolupracovníky. Služba ve verzi Ultimate stojí 4,99 USD měsíčně, proto s námi tentokrát ušetříte celkem 14,97 USD (více než 300 Kč). Aplikace je k dispozici v anglickém jazyce.


GigaTribeVlastnosti služby GigaTribe:


    * Můžete si pozvat až 500 přátel
    * Můžete sdílet libovolné množství souborů
    * Přerušená stahování se automaticky navazují
    * Veškeré datové přenosy jsou šifrovány
    * K dispozici je také blog a chat

 

Stažení instalačního souboru: Download GigaTribe

Postup instalace a registrace:

Stáhněte instalační soubor, spusťte instalaci. Pročtěte si uživatelské podmínky a pokud s nimi souhlasíte, zatrhněte volbu "I accept the agreement". Stiskněte Next, následně vyberte složku, kam se má program nainstalovat. Další volba Next program konečně nainstaluje.

CS24

Po prvním spuštění vás program požádá o volbu přihlašovacího jména a hesla. Uvést můžete také email, ale tato položka není povinná. Jakmile bude vaše přihlašovací jméno a heslo akceptováno, klikněte na následující odkaz, který vám otevře registrační formulář pro čtenáře PC Worldu. V tomto formuláři zadejte svoje uživatelské jméno a také akční kód: P3MPCZ.

Gratulujeme, nyní můžete používat službu GigaTribe ve verzi Ultimate po dobu 3 měsíců zcela zdarma!