Hlavní navigace

Download: Norton IS 2012 a AntiVirus 2012 na 90 dnů zdarma

24. 10. 2011

Sdílet

Ve spolupráci se společností Symantec vám přinášíme nejnovější trial verzi bezpečnostního balíku a populárního antiviru na 90 dnů zcela zdarma.

Nová verze bezpečnostních produktů Norton přináší oproti verzi předchozí opět celou řadu vylepšení. Společnost Symantec testováním novinky pro rok 2012 zaznamenala o 30 procent rychlejší skenování, o 17 procent rychlejší spouštění a o 24 procent rychlejší kopírování souborů.

Mezi nejdůležitější funkce patří technologie Norton Identity Safe v cloudu, která chrání osobní a další informace před počítačovými zloději a díky směřování dat do cloudu zjednodušuje přihlášení z jakéhokoliv počítače, na němž je produkt Norton Internet Security 2012 nainstalován.

S tím souvisí i další novinka – Norton Management, díky níž můžete odkudkoliv vzdáleně spravovat a aktualizovat software Norton na svém vlastním počítači, aniž byste u něj museli být fyzicky přítomni. Norton Insight je zase způsob, kterým se jednotlivý uživatelé anonymně informují o škodlivosti konkrétního souboru, a který takový soubor automaticky blokuje i přesto, že se v něm nachází zatím neidentifikovaná hrozba.

Norton Internet Security 2012 a Norton AntiVirus 2012

Download Insight je další bezpečnostní technologie, kterou jsme měli možnost vidět už u předchozích verzí.  Ještě před instalací kontroluje bezpečnost každého souboru, novinkou je v tomto směru poskytnutí informací o předpokládané stabilitě každé z aplikací.

SONAR je součást NIS, která v reálném čase sleduje spuštěné programy, upozorňuje na jejich podezřelou aktivitu a zároveň chrání před dosud neznámými hrozbami.

Přímo z rozhraní programu Norton Internet Security 2012 se pohodlně dostanete k dalším produktům Norton, jako je Norton Mobile Security (bezpečnostní balík pro Android), Norton Cybercrime Index (vyhodnocování aktivity kyberzločinců podle geografické polohy), Norton Online Family (kontrola internetové aktivity dětí a blokování škodlivých stránek) a Norton Safe Web (hodnocení bezpečnosti konkrétních webových stránek).

Nejdřív testuj, pak kupuj

Program Norton Internet Security 2012 si můžete pořídit na webu Symantecu za 1 589,- Kč, Norton AntiVirus 2012 tamtéž za 1 189,- Kč. Nabízíme vám jedinečnou možnost vyzkoušet si oba programy v 90denní trial verzi. Jejich instalační soubory naleznete pod odkazy níže. Zanedlouho se můžete těšit také na soutěž o 10 krabic produktu Norton Internet Security 2012.

 

Stáhnout Norton Internet Security 2012 (106,8 MB)

> ochrana při surfování, internetovém bankovnictví a nakupování online


Stáhnout Norton AntiVirus 2012 (100 MB)

> ochrana před počítačovými viry a spywarem

 

Norton Internet Security 2012 a AntiVirus 2012

Návod k instalaci a registraci


Stáhněte a spusťte instalaci programu. V prvním okně potvrďte, že souhlasíte s licenční uživatelskou smlouvou a klikněte na tlačítko Souhlasím, nainstalovat. Proběhne samotná instalace programu, jejíž časový průběh se odvíjí od hardwarové konfigurace vašeho počítače. Jakmile bude proces dokončen, vyzve vás instalační průvodce k prvnímu spuštění programu, které zahájíte kliknutím na tlačítko Prozkoumat, a zároveň si od vás vyžádá aktivaci produktu, která spočívá v jednoduchém zadání vaší platné e-mailové adresy a kliknutí na tlačítko Další. Aktivaci dokončíte přihlášením se ke svému účtu Norton Account, k čemuž použijete heslo, které vám bylo zasláno na vámi uvedenou e-mailovou adresu. Kliknutím na tlačítko Připojit produkt úspěšně zaregistrujete.

Byl pro vás článek přínosný?