Hlavní navigace

Dřevěné reproduktory Genius SW-HF5.1 5050

30. 11. 2009

Sdílet

 Autor:
Genius představil repro sestavu o celkovém výkonu 150 W s texturou z třešňového dřeva ze čtyř dvoupásmových satelitů, středového reproboxu a subwooferu.

Genius slibuje, že subwoofer s výkonem 75 W dokáže zprostředkovat dunivé basy, o prostorové efekty se pak starají čtyři 15 W satelity a jeden centrální třípásmový reproduktor. K reproduktorům se dá snadno připojit DVD přehrávač, televizor, stereo nebo třeba herní zařízení.

Přibalený dálkový ovladač umožňuje nejen přepínat mezi těmito zařízeními, ale navíc lze jejich prostřednictvím regulovat také hlasitost reproduktorů. Tímto způsobem může uživatel nastavit poměry hlasitostí mezi jednotlivými reproduktorovými jednotkami přesně podle svých potřeb. Přední panel subwooferu zdobí LED displej, který indikuje hlasitost nebo právě používaný režim. Tato reprosestava se zajímavým poměrem cena/výkon uspokojí nejednoho posluchače hudby, stejně jako příznivce zvukových efektů ve filmech a počítačových hrách. Balení obsahuje také sadu propojovacích kabelů.

Doporučená cena Genius SW-HF5.1 5050 je 3250 korun (~125 euro).

Hlavní vlastnosti:
• Dřevěná reproduktorová sestava pro domácí kino s celkovým výkonem 150 W
• Subwoofer 75 W, středový reproduktor 15 W, satelity 15 W
• LED displej s ukazatelem hlasitosti
• Dálkový ovladač
• Možnost připojení k DVD přehrávači, herní konzole, TV nebo MP3/CD přehrávači

Genius SW-HF5.1 5050