Hlavní navigace

Druhá část modifikace Rise & Fall pro legendární první Mafii je venku. Stejně jako první je k dispozici zcela zdarma

27. 10. 2023

Sdílet

 Autor: 7K Czech Studio
Česká skupina 7K Czech Studio stojící za prvním fanouškovským rozšířením Rise & Fall do legendární české klasiky Mafia vydala druhé rozšíření. Hlavním protagonistou je opět Ennio Salieri, který po boku tehdejšího přítele Morella pracuje pro dona Pepponeho.

Na začátku letošního jara přišla skupina 7K Czech Studio s prvním fanouškovským rozšířením Rise & Fall do Mafie, českou kultovní záležitostí pojednávající o podsvětí mafiánské rodiny ve fiktivním městě Lost Heaven ve Spojených státech na počátku 30. let 20. století. Skupina 7K Czech Studio slibovala svým fanouškům celkem tři rozšíření a zdá se, že své slovo plní.

Před nedávnem studio vypustilo druhé ze tří rozšíření, které se zasazením vrací mnoho let zpět před děj první Mafie. Hlavním protagonistou je opět Ennio Salieri (pozdější don Salieri), který tehdy po boku svého kolegy Morella pracuje pro tehdejšího dona Pepponeho. Celá rozšíření jsou jakousi představou 7K Czech Studio, jak to mohlo v městě vypadat před dějovou linkou první Mafie.

Stejně jako první rozšíření Rise & Fall, i druhé je zdarma a je možné jej stáhnout na Mod DB.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.