Hlavní navigace

Dva v jednom. Samsung Galaxy Camera

29. 11. 2012

Sdílet

 Autor: Samsung
Společnost Samsung představila fotoaparát Samsung Galaxy Camera - fotoaparát a smartphone Galaxy S III v jednom.

Společnost Samsung představila fotoaparát Samsung Galaxy Camera - fotoaparát a smartphone Galaxy S III v jednom.

Klíčovou vlastností produktu je jeho kompaktnost. Fotografie s ním pořídíte, upravíte a nasdílíte, aniž byste potřebovali další zařízení, například počítač. Vše se děje okamžitě, dokud jsou zážitky živé. Překážkou už nebude ani Wi-Fi připojení, protože stačí do Galaxy Camery vložit SIM kartu s datovým tarifem. V rámci balení získáte datovou SIM kartu od O2 s mobilním internetem na 3 měsíce zdarma, takže budete online bez omezení kdekoli.

Samsung galaxy cameraSamsung Galaxy Camera diponuje 21 násobným optickým zoomem a snímačem 16M BSI CMOS s rozlišením 16 Mpix, díky čemu vznikají fotografie s věrným podáním barev.  Optický zoom se ovládá pomocí tlačítka nebo dotykového displeje a pořídíte s ním snímky vzdálených předmětů, které zůstanou jasné a ostré. 23mm objektiv se postará o širokoúhlé snímky v neporovnatelné kvalitě s fotografiemi pořízenými klasickým smartphonem. Vše uživatel uvidí na HD Super Clear Touch displeji o velikosti 12,12 cm (4.77‘‘).

Přístroj je vybaven operačním systémem Android 4.1 Jelly Bean a bezdrátovým připojením prostřednictvím Wi-Fi, tak s využitím SIM karty s datovým tarifem. Díky operačnímu systému Android si mohou uživatelé kromě předinstalovaných aplikací obohatit obsah Galaxy Camery o jakoukoli aplikaci z nabídky Google Play nebo Samsung Apps store, jako jsou například Instagram, Facebook a Skype. Zorientovat se v nabídce aplikací pomůže nástroj S Suggest, který na přání vyhledá nové aplikace pro úpravu fotografií nebo třeba zábavnou hru ke stažení. Galaxy Camera využívá také řadu funkcí ze smartphonu Galaxy S III, mezi něž patří například ovládání hlasem. Uživatel ovládá fotoaparát například pokyny „přiblížit“ nebo „fotit“.

CS24

Se Samsung Galaxy Camerou můžete využít 35 funkcí pro úpravu fotografií Photo Wizard. Uživatelé tak mohou pracovat se snímky přímo ve svém přístroji a nemusí k jejich úpravě využívat žádné další zařízení. Díky čtyřjádrovému procesoru a již zmiňovanému HD Super Clear Touch displeji, si funkce užijí pohodlně a rychle.

Auto Cloud Backup je funkce automatického uložení fotografií do cloudového úložiště prostřednictvím platformy AllShare.  Galaxy Camera nabízí také funkci okamžitého sdílení pořízených fotografií s využitím funkce Share Shot. Samozřejmostí je možnost propojit fotoaparát s dalšími členy rodiny Galaxy, včetně Galaxy SIII a Galaxy Note II a snadno tak sdílet své fotografie a videa se svými blízkými.
K internetu lze využít připojení 3G, případně Dual Band Wi-Fi. Channel Bonding zajistí ještě vyšší rychlost. Připojení je podpořeno čtyřjádrovým procesorem, který zajistí rychlé odezvy i v případě využívání více aplikací/funkcí najednou (multitasking), to vše bez znatelného dopadu na výdrž baterie.

Samsung Galaxy Camera bude k dostání od 29. listopadu za cenu 12.999 Kč vč. DPH.