Hlavní navigace

EA odhalují Lord of the Rings: Return of the King

25. 4. 2003

Sdílet

EA představují hru na motivy třetího dílu filmového zpracování Pána prstenů...

Electronic Arts odhalili připravovanou third person akci Lord of the Rings: Return of the King, která by již letos na podzim měla zaútočit na pulty obchodů. Tato hra je vytvářena na motivy třetího dílu filmového zpracování Pána prstenů z pera slavného J.R.R. Tolkiena a objeví se jak na PC, tak i konzolích PlayStation 2, Xbox, GameCube a GameBoy Advance. Na všech verzích krom GameBoy Advance (od Griptonite Games a Amaze Entertainment Studio) pracuje vývojářský tým Redwood Shores Studio.



V novém Return of the King převezmete role známých hrdinů, jako jsou například Gandalf, Aragorn, Legolas, Gimli, Sam a Frodo. S nimi pak navštívíte mnohé lokace z chystaného filmu a prožijete si známé dobrodružství na vlastní kůži. Krom převažujících akčních scén nechybí ani adventurní prvky a dočkáte se i důrazu na příběh. Můžete se těšit na velkou interaktivitu prostředí a nový kooperativní multiplayer, který vám umožní vstoupit do úžasné Středozemě společně s dalšími kamarády.



Zatím nejsou k dispozici podrobnější informace či screenshoty, i když Electronic Arts v tiskové zprávě odkazují na novou homepage. Ta totiž překvapivě není v provozu. Premiéra filmového zpracování Návratu krále je stanovena na 17. prosince 2003.

Autor článku