Hlavní navigace

Elektronická štětka Panasonic pro posedlé úklidem

12. 3. 2009

Sdílet

 Autor:
Panasonic představil nového moderního hi-tech bojovníka hospodyňky proti domácí špíně - plně elektronickou štětku BH-BB01!

Panasonic nevyrábí jen špičkovou elektroniku a plazmové televize, mezi aktivity patří i boj za čistší, ba nejčistší domácnost. A nejnovější zbraní v tomto boji je elektronická štětka BH-BB01!

Zapomeňte na zastaralé kartáče, houby a obyčejné záchodové štětky, s BH-BB01 získáváte skutečně mocný, moderní elektronický multifunkční nástroj proti šmouhám, prachu, flekům a samozřejmě proti krvi a vínu, prostě všem těm nechutným zlořádům, před kterými nás den co den varují uvědomělé reklamy na čistící prostředky.

Jak ukazuje ilustrační obrázek, na němž jsou důležité momenty zdůrazněny lidmi ze serveru akihabaranews.com, je 1,13 m dlouhá štětka určena primárně pro čištění van, nicméně když už jste u toho, proč ji také nepoužít na mytí domácích zvířat, dětí, či dokonce nádobí – potom se nemusíte ke špíně tolik přibližovat. Samozřejmě poslouží i při udržování záchodu, nicméně potom je lepší si pořídit druhou štětku – přeci byste nechtěli jednou a touž mýt vanu i záchodovou mísu, že?

Všimněte si také epesních plastových pantoflí, které nožku čistoty chtivé hospodyňky spolehlivě uchrání před nečistotami z podlahy. Pravda, bude se v tom zřejmě potit noha, ale boj se špínou vyžaduje oběti, že?

Panasonic BH-BB01


Ještě specifikace v originále, máte-li zájem.


Panasonic BH-BB01 specs 

Byl pro vás článek přínosný?