Hlavní navigace

ePolicy Orchestrator 4.0

1. 11. 2007

Sdílet

Společnost McAfee oznámila dostupnost řešení McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 (ePO), platformy, která umožňuje podnik...


Společnost McAfee oznámila dostupnost řešení McAfee ePolicy Orchestrator 4.0 (ePO), platformy, která umožňuje podnikům centrálně spravovat produkty pro zajištění bezpečnosti a shody s předpisy od různých dodavatelů.
Bezpečnostní produkty tradičně fungovaly tak, že byly instalovány na jednotlivá místa a po instalaci už poskytovaly zabezpečení bez nutnosti trvalé správy (nebo byla tato potřeba malá). V posledních letech ale nové hrozby a regulační požadavky vedly k vytvoření integrovaných a snadno spravovaných produktů pro zajištění zabezpečení a shody s předpisy, které mají pro zákazníky prvořadý význam. Společnost McAfee platformou ePO reaguje právě na tyto potřeby. Sjednocuje správu zabezpečení sítí, dat i koncových zařízení včetně všech podnikových PC a serverů a funguje jak v prostředí fyzických, tak i virtuálních systémů. Poskytuje funkce pro reportování a audit a přizpůsobitelné konzole s webovým rozhraním.
Pro zajištění růstu ekosystému postaveného kolem platformy ePO společnost McAfee také představila program McAfee Security Innovation Alliance, jenž je určen pro technologické partnery a měl by jim pomoci snáze integrovat jejich produkty s platformou ePO.

Norton 2008



Společnost Symantec uvedla na trh aktualizované verze svých bezpečnostních produktů Norton Internet Security 2008 a Norton AntiVirus 2008. Z nových vlastností lze jmenovat Browser Defender, jenž chrání před hrozbami zneužívajícími zranitelná místa v prohlížeči Internet Explorer, Norton Identity Safe, který chrání osobní údaje a identitu při nakupování a správě bankovních účtů, a konečně funkce Domácí síť mapuje připojená zařízení a zobrazuje o nich základní informace. Symantec rovněž uvádí, že jeho produktová řada 2008 vykazuje o 22?% lepší odezvu uživatelského rozhraní a že rychlé prověření zvládne až o 39?% rychleji než předchozí verze.

Autor článku