Hlavní navigace

Ergonomická notebooková sada Logitech MK605

16. 10. 2009

Sdílet

 Autor:
Logitech uvádí sadu Logitech Notebook Kit MK605, usnadňuje používání notebooku díky stojanu a bezdrátové myši a klávesnici.

Řada uživatelů sice své notebooky používá i delší dobu tak jak jsou, nicméně to je málokdy dostatečně ergonomické řešení, nemluvě o tom, že většina notebooků má omezené klávesnice bez keypadu a dalších užitečných tlačítek. Vhodným řešením je samozřejmě připojit dodatečně myš místo touchpadu a plnohodnotnou externí klávesnici, notebook podložit či k němu připojit externí monitor. Nová ergonomická ovládací sada MK605 však toto vše ulehčuje.

Kit se skládá ze stojanu pod notebook, bezdrátové klávesnice a myši a přijímače Logitech Unifying, to vše v kombinaci černé a žluté. Na stojan lze přenosný počítač snadno položit a nastavit úhle náklonu, který pak ovlivňuje i výslednou výšku obrazovky. Myš i klávesnice jsou bezdrátové a připojují se k notebooku pomocí jediného USB přijímače Unifying, díky čemuž toto řešení nevyžaduje zbytečně mnoho USB portů, kterých je většinou zrovna na noteboocích nedostatek. Přijímač Logitech Unifying může být propojen až s šesti dalšími kompatibilními myšmi a klávesnicemi. Tedy pokud by někdo takový počet potřeboval, o čemž lze pochybovat.

Logitech Notebook Kit MK605 bude k dostání v listopadu (november) za 2000 korun s daní (~77 euro).

Logitech MK605

CS24

Logitech MK605

Logitech MK605