Hlavní navigace

Eset nabízí Mobile Antivirus pro Symbian

25. 9. 2009

Sdílet

Společnost Eset uvolnila beta verzi programu Mobile Antivirus pro operační systém Symbian.

Beta verze bude určena pro testování základních funkcí včetně skenovacích módů (on-demand a on-access), heuristiky, updatů, logů a systémové aktivace.

CS24

Eset mezi klíčovými vlastnostmi produktu uvádí optimalizovanou heuristickou detekci pro mobilní zařízení. Veřejná beta verze produktu dovolí uživatelům mazat infiltrace přímo nebo je přesunout do karantény, kde už nebudou nadále představovat hrozbu pro operační systém. Soubor přesunutý do karantény, může být následně nadobro vyčištěn a obnoven.
Produkt nabízí skenování a čištění integrovaných i výměnných paměťových médií. Skenuje také procesy běžící v paměti a všechny bezdrátově přicházející či odcházející data. Eset Mobil Antivirus pro OS Symbian nabízí také možnost zkontrolovat obsah komprimovaných archívů s výběrem hloubky takového skenování na stupnici od jedné do čtyř.
Uživatel může sledovat informace o statusu skenování svého mobilního zařízení: Může navíc nastavit délku starších záznamů v logu a informačních statistik o on-access skenování.
Řešení kontroluje, je-li databáze aktuální, a umožňuje uživateli nastavit pravidelné intervaly pro automaticky prováděný update.
Beta verzi programu Mobile Antivirus pro Symbian lze stáhnout na webu Esetu