Hlavní navigace

Extra luxusní HDMI kabel za 1000 dolarů

10. 12. 2009

Sdílet

 Autor:
Obyčejný HDMI kabel možná stačí většině lidí, ale skutečně nároční diváci by si určitě měli pořídit takřka zázračný Wireworld Platinum Starlight.

Už máte tu nejlepší high-definition televizi v okolí, k ní špičkové domácí kino s 3TB video rekodérem a 7.1 digitální audio systéme? A chcete stále něco lepšího, ať to stojí co to stojí? Potom si rozhodně objednejte HDMI v1.4 kabel Wireworld Platinum Starlight!

Jen za 1000 dolarů za metr (~18000 korun, ~695 euro) získáte typ HDMI kabelu, který nemá jen tak někdo a asi budete jaké jediní, kdo ho bude mít v našich krajích. Pravda, navzdory názvu nejsou drátky pro přenos signálu platinové, nicméně všech 24 jich je z ryzího stříbra. A to, jak víme, je stříbro pro vedení HD signálu mnohem lepší než stará trapná měď, zejména když se chcete dívat na filmy s hvězdami stříbrného plátna.

S Wireworld Platinum Starlight je pryč čas, kdy byl high-definition signál přenášený po ubohých obyčejných kabelech obětí všeho toho vlnění, elektromagnetického, gravitačního, polytopického i utopického, které obraz vašich filmových hrdinů totálně rozhodí, takže se vám místo nich zobrazí jen vlnící se rozostřené pixely. Platinum Starlight to vše odizoluje a ještě dodá videu příjemnou vůni letních květů.

No neberte to. A pro jistotu rovnou 10 metrů jen za 10000 dolarů.

Wireworld Platinum Starlight