Hlavní navigace

Fifa 10 DEMO

11. 9. 2009

Sdílet

Společnost Electronic Arts dnes uvolnila hratelnou demoverzi fotbalového simulátoru Fifa 10.


„K další inovaci FIFA 10 způsobem, jaký naše fanoušky zajímá nejvíce, jsme plně využili ohlasů z více než 275 miliónů zápasů, odehraných online," uvedl Andrew Wilson, viceprezident a výkonný producent série FIFA. „Naslouchali jsme připomínkám hráčů a odpověděli jim v podobě vylepšeného ovládání fotbalistů, jejich reakcí a inteligence, a vytvořili to, co pokládáme za nejautentičtější fotbalovou videohru na světě."

Vyváženější kolmé přihrávky vzduchem, inteligentnější brankáři, realističtější systém střelby s nižší frekvencí zasahování brankových tyčí, tréninkový areál k pilování herních dovedností a rychle rozehrávaným přímým kopům, jsou jen jedněmi z mnoha věcí, na něž fanoušci poukázali, a které jsou ve FIFA 10 vyřešeny.

FIFA 10 rovněž obsahuje zdokonalené pokračování Manažerského módu s více než 50 vylepšeními, zahrnujícími nový realismus zápasů, věrohodnější hráčské přestupy, prováděné na základě většího počtu rozhodovacích kritérií a křivku výkonnostního růstu fotbalistů, která lépe odpovídá skutečnosti. Demoverze je dostupná už i na Xbox Live a na PlayStation Network.

 

Stáhnout soubor

 

fifa 10

fifa 10

CS24



Byl pro vás článek přínosný?