Hlavní navigace

Fifa 11 – nový engine i pro PC!

8. 7. 2010

Sdílet

Konečně jsme se dočkali! Ano, tak tyto slova napadají nejednoho PCčkáře. Electronic Arts zapracovalo na tom, že fotbalový herní engine, na němž v současnosti běží série EA SPORTS FIFA pro PLAYSTATION 3 a Xbox 360, přichází také na FIFA 11 pro PC.

Série EA SPORTS FIFA se na PC bude rozvíjet a inovovat a tento krok je toho jasným důkazem,“ říká výkonný producent Kaz Makita. „Přinášíme do FIFA 11 pro PC vysoce kvalitní herní systém, vyspělé herní módy a úžasnou grafiku, díky nimž se FIFA stala nejlépe hodnocenou sportovní hrou pro PlayStation 3 a Xbox 360 a získala více než 50 ocenění pro sportovní hru roku.

fifa 11 pro pc

Technologie fotbalového enginu EA SPORTS, byla plně optimalizována pro PC tak, aby nabídla skutečnou svobodu na hřišti v podobě individuálního ovládání a pohybu hráčů, sofistikovaného způsobu zpracování míče a fyzických interakcí fotbalistů. FIFA 11 pro PC bude obsahovat ve své kategorii 360° systém ovládání míče, který hráčům zajistí přesnou práci na hřišti, a next-gen animační technologii s funkcí Skilled Dribbling, díky níž budou moci technicky zdatní hráči překonávat obránce vysoce citlivým bočním vedením míče. Dále byla funkce Physical Play (Fyzická hra) vylepšena o nový systém kolizí, vytvářející různorodější, méně předvídatelné a detailnější souboje o míč mezi hráči.

FIFA 11 pro PC bude mít nové funkce, prvky a herní módy, které budou představeny v následujících týdnech a měsících. Více informací naleznete na WWW.FIFA.EASPORTS.COM nebo facebookové stránce http://www.facebook.com/easports.czsk.

FIFA 11 vyjde v Evropě a Asii 1. října ve verzích pro PlayStation 3, Xbox 360 , Wii, PC, PlayStation 2, Nintendo DS, systém PSP) a mobilní telefony.

CS24

 

Via: TZ