Hlavní navigace

Freeware: EaseUS CleanGenius zrychlí váš počítač

1. 10. 2012

Sdílet

 Autor: © raven - Fotolia.com
Přijde vám, že je výkon vašeho počítače nižší než dříve? Dopřejte mu alespoň malou porci ozdravného elixíru v podobě EaseUS CleanGenius!

Nástrojů určených pro optimalizaci Windows existuje nepřeberné množství, ale výrobci softwaru se domnívají, že jich je stále málo. Jedna z dalších aplikací, která se uchází o vaši přízeň, je EaseUS CleanGenius. Upoutat se vás bude snažit hi-tech rozhraním, nicméně jeho zdarma dostupná alternativa toho moc neumí. Zvládnete pomocí něj zvýšit rychlost počítače jedním kliknutím, kdy dojde k dočasnému vypnutí nepotřebných služeb. Stejně tak můžete vymazat dočasné nepotřebné soubory a historii všech akcí, tedy tzv. jumplisty. Součástí je rovněž správce programů spouštěných po startu systému, nástroj pro úpravu kontextového menu a šifrování disku. Samozřejmostí je zálohování před provedením každé akce.


EaseUS CleanGenius vám pomůže zvýšit výkon systému


Verze: 3.0.5

Typ: optimalizační nástroj

Systém: Windows XP / Vista / 7

Velikost: 15,3 MB

Licence: Freeware

Cena: Zdarma

Čeština: Ne

Domovská stránka: EASEUS

Stáhnout program


Autor se již od útlého dětství věnuje IT a je autorem mnoha lokalizací softwaru do češtiny. Ve volných chvílích píše Buchtič blog převážně o IT a herním průmyslu.

Byl pro vás článek přínosný?