Hlavní navigace

Freeware: StrokesPlus aneb gesta pro Windows

16. 1. 2012

Sdílet

 Autor: © ioannis kounadeas - Fotolia.com
Rádi byste si zjednodušili používání operačního systému Windows a ovládali jej pomocí gest stejně jako webový prohlížeč?

Používáte internetový prohlížeč Opera a líbí se vám možnost ovládat jej gesty myší? Pokud chcete pomocí gest ovládat další aplikace, a to včetně funkcí Windows, vyzkoušejte StrokesPlus. Po spuštění se aplikace usídlí v oznamovací oblasti a skrz ikonku vám umožní přistupovat k definování nových aplikací, kdy stačí jen ukázat na dané okno a následně vybrat gesto a nastavit funkci. Podrobné informace o programování vlastních skriptů pro gesta najdete na stránkách autora. Nemusíte se obávat jakéhokoli zpomalení počítače, jelikož si aplikace vezme nejvýše 500 kB RAM. K dispozici je verze pro 32bitové i 64bitové operační systémy, proto si stáhněte tu správnou, jež bude odpovídat vašemu systému. Dostupná je také portable verze aplikace, která nevyžaduje instalaci, takže ji můžete stejně jako další nabízené přenosné aplikace v sekci Download spouštět přímo z flash disku.


Pomocí StrokesPlus můžete ovládat libovolnou aplikaci pomocí gest


Verze: 1.2.3

Typ: ovládání gesty

Systém: Windows XP / Vista / 7

Velikost: 1 MB

Licence: Freeware

Cena: Zdarma

Čeština: Ne

Domovská stránka: Rob Larkin

Stáhnout program


Autor se již od útlého dětství věnuje IT a je autorem mnoha lokalizací softwaru do češtiny. Ve volných chvílích píše Buchtič blog převážně o IT a herním průmyslu.

Byl pro vás článek přínosný?