Hlavní navigace

Freeware: TED Notepad – minimalistický editor nabitý funkcemi

8. 6. 2012

Sdílet

 Autor: © Jakub Krechowicz - Fotolia.com
Hledáte textový editor s velkým množstvím funkcí, ale minimalistickým vzhledem? Pak je pro vás TED Notepad jako stvořený.

Vyhovuje vám jednoduché rozhraní systémového Poznámkového bloku, ale zároveň od něj očekáváte více? V tom případě by se vám mohl hodit textový editor TED Notepad s podobně minimalistickým rozhraním, který ale na rozdíl od klasického Notepadu disponuje nesporně větším množstvím funkcí. Užitečnou vlastností je možnost zkopírovat si až 5 odlišných textů do schránky, které si zapamatuje a následně je můžete kdykoli vkládat do textu. Ve větších dokumentech budete snadno vyhledávat nebo nahrazovat kusy textů. Editor bohužel nepodporuje zvýrazňování syntaxe. K dispozici je také portable verze aplikace, která nevyžaduje instalaci, takže ji můžete stejně jako další nabízené aplikace v sekci Download spouštět přímo z flash disku.


TED Notepad je textový editor s minimalistickým vzhledem, ale spustou funkcí


Verze: 6.02

Typ: textový editor

Systém: Windows XP / Vista / 7

Velikost: 113 kB

Licence: Freeware

Cena: Zdarma

Čeština: Ne

Domovská stránka: Juraj Simlovic

Stáhnout program

CS24


Autor se již od útlého dětství věnuje IT a je autorem mnoha lokalizací softwaru do češtiny. Ve volných chvílích píše Buchtič blog převážně o IT a herním průmyslu.