Hlavní navigace

Ghostbusters od CD Projektu a první trailer

16. 11. 2007

Sdílet

Duchové zamoří Manhattan příští rok na podzim...

V brzkých ranních hodinách jsme vám naservírovali první informace o herním pokračování filmových Lovců duchů a nyní pro vás máme několik dalších zajímavostí. Sierra Entertainment (divize Vivendi) se totiž rozhodla hru oficiálně oznámit a přidala pár nových drobností. Již tedy víme, že multiplatformová akce Ghostbusters: The Video Game (homepage) se v obchodech objeví na podzim příštího roku a do ruky se vám dostane spousta speciálních zbraní a zařízení, jimiž budete po New Yorku duchy nahánět.



"Manhattan opět zamořili duchové a další nadpřirozené bytosti. Vy se s nimi, coby nový člen týmu, musíte vypořádat. Hru vyvinulo studio Terminal Reality, které bude titul Ghostbusters: The Video Game poprvé distribuovat i pro Xbox 360, PlayStation 3 a PC. O hru pro PlayStation 2, Wii a Nintendo DS se postará Red Fly Studios."



*** Aktualizovali jsme galerii, takže nezapomeňte mrknout na první záběry ze hry ve vysoké kvalitě. Podstatně lepší představu o Ghostbusters však získáte až po zhlédnutí následující ukázky přímo z akce.



Autor článku