Hlavní navigace

Goldmund Eidos Reference Blue

3. 9. 2009

Sdílet

 Autor:
Nový Blu-ray přehrávač nabízí špičkovou redukci vibrací, mimo jiné i díky 30 kg vážícímu hliníkovému boxu, hlavně ale auru naprosté výjimečnosti.

Výrobky Goldmund Reference jsou vrcholem exkluzivity, proti které jsou třeba Onkyo jen produkty pro šetřílky. Nejde jen o špičkovou kvalitu provedení a mnohá vylepšení kolem, jde hlavně o to, že firma vyrábí své produkty v limitovaných sériích, díky čemuž se kolem nich vytváří a udržuje atmosféra nejvyššího luxusu.

Začalo to Goldmund Reference v roce 1982, který tehdy přehrával ještě vynilové desky, pokračovalo v roce 2007 s Eidos Reference, který už uměl DVD a CD, a nyní se logicky vývoj dostává k Blu-ray diskům v podobě přehrávače Eidos Reference Blue.

Jako základ je použit předchozí DVD/CD model, takže lze použít i tutéž základnu pro upgrade, a stejně jako on se bude vyrábět v omezených sériích (po 50 kusech) v ženevské továrně společnosti Goldmund. Eidos Reference Blue rozhodně nenajdete v obchodech, je nutné ho předem objednat.

Mezi přednosti Eidos Reference Blue patří zejména masivní základna s výbornou redukcí vibrací, přičemž například jen samotný kryt přehrávače z hliníku váží 30 kg, celý přehrávač i se stojanem pak neuvěřitelných 82 kg! Rozměru jsou 75x59x55 cm.

Zvuk je 5.1 i 7.1, konektivita zahrnuje HDMI vstup a výstup, analogový komponentní výstup, S-Video, optické digitální audio a další.

Cena neznámá, objednávat můžete zde.

Goldmund Eidos Reference Blue