Hlavní navigace

Ground Control 2 - pokračování populární RTS

27. 2. 2003

Sdílet

Massive Ent. usilovně pracují na pokračování vynikající RTS Ground Control...

Massive Entertainment ve spolupráci s Vivendi Universal oznámili vývoj pokračování populární realtimové strategie
Ground Control
. Připravovaná hra s názvem
Ground Control 2: Operation Exodus
se odehrává 300 let po událostech prvního dílu. Příběh se točí okolo aliance Northern Star (NSA), která je na začátku konfliktu s válkychtivým Terranským impériem. Boj začíná útokem imperiálních jednotek na planetě Morningstar Prime, jež je pod kontrolou NSA.


Hra přinese jak singleplayerovou kampaň, tak i podporu multiplayeru. Autoři slibují důraz na taktické bitvy a strhující akční souboje. Dočkáte se unikátních módů pro více hráčů, umožňujících okamžité připojení do již probíhajících bitev v libovolném čase. Massive Entertainment jsou též nakloněni tvorbě MODů, kterou budou podporovat prostřednictvím mnoha nástrojů pro kreativní hráče. Co se grafické stránky týče, již z prvních screenshotů je jasné, že půjde o výjimečný titul. Hra údajně poběží na nejlepším enginu ve své kategorii a nabídne vynikající grafické zpracování s neuvěřitelnými detaily.


Zatím je však příliš brzy na to, abychom hru nějak podrobněji hodnotili. Koneckonců nejsou známy ani žádné bližší informace, a tak si budeme muset počkat na letošní květnovou výstavu Electronic Entertainment Expo, kde bychom se měli dozvědět více.

Autor článku