Hlavní navigace

GTS Novera a Volný ruší od dubna všechny datové limity

14. 3. 2008

Sdílet

Telekomunikační operátor GTS Novera od dubna zruší datové limity i u nejnižší varianty připojení k internetu, služby Novera DSL Fun, která byla poslední nabízenou variantou s tímto omezením. Stejně postupuje i Volný.

GTS tak naváže tak na loňské zrušení datových limitů u služby Novera duo express, a zkompletuje tím svou nabídku bezlimitního připojení k internetu i o tuto základní variantu. Tu byl doposud nucen vlivem velkoobchodní nabídky O2 nabízet pouze s datovými limity.

V rozšíření nabídky bezlimitního připojení GTS Novera pomohlo plánované zrušení datových limitů u služby ADSL O2, které bylo oznámeno tento týden. Dosud byla nabídka GTS Novera v tomto ohledu omezena parametry nastavenými velkoobchodní nabídkou společnosti Telefónica O2 Czech Republic. Zrušení datových limitů se týká všech stávajících i nových zákazníků.

Ke stejnému kroku přistupuje i společnost Telekom Austria Czech Republic, známá pod značkou VOLNÝ. U ní bylo doposud možné objednat si službu bez datového omezení a bez FUP pouze ve vlastní síti VOLNÝ. Nyní se internet bez datových limitů týká všech zákazníků z celé České republiky.

- - Alexandr Radecký

Byl pro vás článek přínosný?