Hlavní navigace

H2O pouzdro pro podvodní focení s iPodem

29. 12. 2009

Sdílet

 Autor:
Díky vodotěsnému průhlednému pouzdro H2O Capture iN5 můžete ve vodě poslouchat hudbu na iPod nano i nahrávat video a fotografovat.

Společnost s příhodným názvem H2O Audio se specializuje na výrobu vodotěsných sluchátek a pouzder, zejména určených pro produkty se symbolem nakousnutého jablíčka. Novinkou v její nabídce je průhledné plastové pouzdro pro iPod nano s dlouhým, leč výmluvným, názvem H2O Audio Capture Waterproof Case iN5, díky kterému je možné používat přehrávač i pod vodou.

Jde hlavně o možnost fotit či natáčet video podvodních krás, krasavic či krasavců a podle výrobce i poslouchat pod vodou hudbu, samozřejmě s vodotěsnými sluchátky H2O (i když není jisté, jak moc ve skutečnosti jsou vodotěsné). Výrobce garantuje vodotěsnost pouzdra do tří metrů a díky sofistikovanému řešení zachovává přístup ke všem ovládacím prvkům iPodu.

I pokud se nechystáte zrovna potápět, je H2O Capture vhodným řešením pro ochranu iPodu nano před nepřízní počasí či pokud se chcete promenádovat po pláži a příležitostně zachránit topícího se bez obavy z ohrožení svého oblíbeného přehrávače.

Cena 80 dolarů (~1450 korun, ~55 euro) není zrovna nízká, nicméně to lze říci prakticky o jakémkoli vybavení pro výrobky Apple. Objednávat možno zde.

H2O Capture iN5

H2O Capture iN5

CS24

H2O Capture iN5

H2O Capture iN5