Hlavní navigace

Half-Life 2: The Orange Box

1. 12. 2008

Sdílet

Oranžoví balík pěti vynikajících her nesmí chybět v žádné sbírce milovníků akčních her. Na pultech obchodů...


Oranžoví balík pěti vynikajících her nesmí chybět v žádné sbírce milovníků akčních her.
Na pultech obchodů, případně na Steamu můžete zakoupit asi nejlepší kompilaci her, která kdy vyšla – The Orange Box od Valve. Kromě Episode Two v krabici naleznete původní Half-Life 2, první datadisk Episode One a zbrusu nové tituly Team Fortress 2 a Portal.

Half-life 2: Episode Two

Příběh druhé epizody pokračuje tam, kde minule skončil – ve vlaku, po útěku pryč z kolabujícího města City 17. Cíl cesty je daleko v divočině, v bývalé raketové základně White
Forrest, nyní v držení povstalců. Gordon opustil stísněné prostory městského prostředí a může se kochat reliéfem krajiny, který kreslí lesy, horská úbočí a venkovské usedlosti.

Team Fortress 2

Čistě týmová multiplayerová akce si nehraje na přehnanou vážnost. Komiksové ladění grafiky a herního prostředí vypadá moc pěkně a hlavně absolutně neokoukaně. Lákavá je ale především hratelnost. Věřte, že od této hry budete vstávat jen velmi obtížně. Herní princip je jednoduchý – hráči se rozdělí na dvě družstva, vyberou si povoláni a týmovou souhrou se snaží porazit soupeře.

Portal

S takzvanou portálovou puškou můžete vytvořit dva na sobě závislé portály. Jakmile do jednoho z nich skočíte, vyskočíte v druhém. Tímto jednoduchým způsobem lze překonávat propasti nebo se dostávat na vysoko položená místa. Samozřejmě není to pouze takto jednoduché, vždy stojí v cestě nějaká překážka, kterou je potřeba pomocí logického myšlení překonat. Příběh je perfektně zasazený do světa Half-Life.


FPS, Puzzle: 10
Výrobce: Valve Software
Vydavatel: Valve Software
Distributor v ČR: EA Czech
Lokalizace: manuál
Cena: 1 299?Kč (PC), 1 799?Kč (X360)

Multiplayer: ano
www.half-life2.com