Hlavní navigace

Harry Potter a princ dvojí krve

17. 11. 2009

Sdílet

 Autor:
Lord Voldemort upevňuje svou moc ve světě mudlů i čarodějů a Bradavice přestaly být bezpečným přístavem.

Harry Potter a princ dvojí krve
(Harry Potter and the half-blood prince)

Rodinný, USA 2009

Hrají: Daniel Radcliffe, Emma Watson, Rupert Grint

Režie: David Yates

Info o filmu (distributor): Lord Voldemort upevňuje svou moc ve světě mudlů i čarodějů a Bradavice přestaly být bezpečným přístavem. Harry má dokonce podezření, že nebezpečí číhá i uvnitř hradu, zatímco Brumbál se soustředí výhradně na Harryho přípravu na konečný souboj.

Bonusový materiál v High Definition exkluzivně pro BluRay:
Warner Bros.MaximumMovieMode!
• Herci a filmový štáb vám přiblíží průběh natáčení v průběhu sledování filmu prostřednictvím Obrazu v obraze, bonusových informací, foto galerií a dalších bonusů.
Plus exkluzivní bonusy BD-LIVE™!**
• Vytvořte si svůj vlastní komentář Obraz v obraze a podělte se s komunitou BD-Live™, další inovace v oblasti bonusového materiálu.
• Další bonusy v HighDefinition
• Dodatečné scény • Rok v životě J.K. Rowling – osobní pohled na průběh vzniku poslední knihy
• Herci a členové filmového štábu vás osobně provedou procesem natáčení a ukážou vám, co obnáší střih, makeup, výprava, kostýmy a další důležité aspekty výroby filmu • nahlédnutí do kouzelnického světa Harryho Pottera™ v zábavním parku Universal Orlando® Resort.
• Co máš na mysli? – otázky a odpovědi s herci a filmovým štábem • herci o svých postavách v minutovém drilu.

Tento materiál vyžaduje Blu-ray přehrávač s funkcí BD-Live™, funkční vysokorychlostní připojení k internetu a místní datové úložiště (paměťovou kartu, vnitřní pevný disk nebo jiné paměťové zařízení) s dostatečnou kapacitou a volným místem. Další informace najdete v návodu k použití Vašeho přehrávače nebo na webové stránce výrobce.

Zvuková verze/formát: Dolby TrueHD: anglicky 5.1, Dolby Digital: česky 5.1, anglicky 5.1, slovensky 5.1, ukrajinsky 5.1, hebrejsky 5.1, rusky 5.1

Obrazový formát: 16:9

Titulky: české, anglické, slovenské, estonské, hebrejské, litevské, lotyšské, rumunské, ruské, srbské, ukrajinské, arabské, bulharské, chorvatské, slovinské, islandské, portugalské

Bonusové titulky: české, anglické, slovenské, estonské, hebrejské, litevské, lotyšské, rumunské, ruské, srbské, arabské, bulharské, chorvatské, slovinské, islandské, portugalské, polské, maďarské, thajské, turecké, čínské, řecké, korejské

Délka: 148 min.

16.11. – videopůjčovny
25.11.– prodej

Doporučená cena 899,- Kč

Distribuce: Magic Box

Česko-Slovenská filmová databáze