Hlavní navigace

Hellgate: London dostane druhou šanci

29. 1. 2009

Sdílet

Onlinová komunita Hellgate: London se od té doby, co je hra zproštěná poplatků, lehce rozrostla, ovšem fakt, že se nakonec od poplatků upustilo, nenaznačuje nic dobrého

 

Málo kdo z fanoušků Hellgate: London neví o problémech jeho vývojářů, o prodávání práv a o blížícím se ukončení oficiální onlinové podpory (na konci tohoto ledna se zavírají servery). Avšak jak už z nadpisu této novinky vyplývá, nic nakonec snad nebude tak horké, jak se na první pohled zdá.

 

Věc se má takto: Záležitosti týkající se západního trhu má na svých bedrech společnost Namco Bandai, která také zveřejnila své plány na uzavření serverů, ovšem východní trhy má pod palcem společnost HanbitSoft a ta žádné uzavírání neplánuje.

 

Právě naopak! Všechny východní servery pravděpodobně zůstanou na svém místě, hra stále půjde hrát v online režimu zdarma a naplánovány jsou dokonce i nové patche, jež by měly vylepšit hratelnost, spojit dva herní módy v jeden a připravit půdu pro nové komunitní bujení.

 

Jen těžko se stane, že by Hanbitsoft rozšířil své pravomoce až do našich luhů a hájů a my tak mohli pokračovat v očišťování Londýna, nicméně fakt, že hra stále bude žít, nám dává alespoň mizivé naděje do budoucna.

 

CS24

Zdroj: CVG.co.uk