Hlavní navigace

Herní obsah a online nabídka The Sims 3

28. 5. 2009

Sdílet

V den vydání The Sims 3 se můžete přihlásit na www.TheSims3.com, stáhnout si nové město jménem Riverview a navíc získat 1 000 SimPointů k nákupu v The Sims 3 Store.


Odemkněte druhé město a rozšiřte svou hru

Riverview je zcela nové město, položené ve venkovské krajině, poseté farmami a protkané vinoucími se toky řek. Současně s tímto zdánlivě ospalým městečkem získáte zcela novou skupinu jeho obyvatel s tajemstvími, která musíte odhalit.

Získejte SimPointy v hodnotě 11 EUR

Souběžně s vydáním hry se v The Sims 3 Store objeví stovky nových předmětů, které si do ní budete moci stáhnout. The Sims 3 Store nabídne velké množství nového oblečení, účesů, nábytku, dekorativních a architektonických předmětů k přizpůsobení vašich simíků i jejich příbytků všemi možnými způsoby. Každý měsíc navíc The Sims 3 Store uvede další nové tematické předměty.

the sims 3

Dejte volný průchod své kreativitě a sdílejte obsah s dalšími hráči TheSims3.com:

Výměna (Exchange): Výměna The Sims 3 navazuje na úspěch v podobě 100 miliónů stažených předmětů pro The Sims 2. Propaguje nové předměty, obsahuje výkonný vyhledávač a prohlížecí funkce a umožňuje hráčům vidět to, co doporučují ostatní.

Nástroje Vytvoř film a Vytvoř příběh: Nové ovladatelné nástroje podporují kreativitu a umožňují hráčům tvořit filmy a příběhy, o něž se poté mohou podělit s přáteli. Filmy z nástroje "Vytvoř film" mohou také umisťovat na externí stránky nebo e-mailovým odkazem doporučit svou stránku s filmy na www.TheSims3.com.

the sims 3

Nástroje Má stránka a Mé studio: Produktová stránka The Sims 3 umožní hráčům spravovat jejich profilové stránky v sekci "Má stránka" a nabídne jim novou sekci "Mé studio" pro správu jejich výtvorů - filmů, příběhů a předmětů pro výměnu. "Má stránka" je také prostorem pro blogování, kde uživatelé mohou vkládat příspěvky, upravovat si vlastního avatara, sledovat oblíbené stránky atd. Mohou se také seznamovat s dalšími hráči The Sims 3 a sdílet jejich obsah napříč řadou sociálních sítí.

CS24

 

zdroj: PR