Hlavní navigace

Herní streamovací služba NVIDIA GeForce Now zdraží. Od listopadu si připlatí všichni včetně hráčů v České republice

19. 10. 2023

Sdílet

 Autor: Depositphotos
NVIDIA ohlásila zdražení svého herního předplatného GeForce Now, které hráčům s rychlým internetovým připojením umožňuje hraní her skrze cloud. Nový ceník začne platit od 1. listopadu a čeští hráči si připlatí o přibližně 11 % více.

NVIDIA, světový gigant v oblasti grafických karet a herních služeb, nedávno ohlásila zdražení svého cloudového herního předplatného GeForce Now pro Kanadu a Evropu. Důvodem jsou zvyšující se provozní náklady na provozování služeb. Z upraveného ceníku je znát zvýšení ceny o 30 % pro Kanadu a Švédsko, u nás v Česku jsou pak nové ceny přibližně o 11 % vyšší oproti cenám původním.

Nový ceník NVIDIA GeForce Now, který vejde v platnost 1. listopadu 2023

Autor: NVIDIA

Za základní členství Priority si češi zaplatí 299 Kč měsíčně, za půlroční předplatné 1499 Kč. Předplatné Ultimate bude nově stát 599 Kč měsíčně a 2990 Kč půlročně. Nové ceny začnou platit od 1. listopadu letošního roku. Pokud si však do tohoto data stihnete pořídit jakékoliv z výše zmíněných předplatných nebo si už stávající předplatné prodloužíte, zůstanete ještě u stávajících cen. Výjimkou jsou pouze majitelé „Founders Ultimate“ předplatných, pro které se ceny nemění.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Kmenový redaktor webu Cnews, kde se zaměřuje především na recenze hardwaru. Pro PCWorld sleduje novinky ze všech možných IT oblastí.