Hlavní navigace

Heroes of Might and Magic V: konečně v prodeji!

19. 5. 2006

Sdílet

populární RPG-strategie ode dneška ke koupi!

Zdá se, že období probdělých nocí zase neodvratně očekává všechny skalní hráče. Syndrom HOMAM se nezadržitelně vrátil zpět. Předem varujte své příbuzné, rodiče, přítelkyně a zaměstnavatele, že vás několik měsíců neuvidí při všech smyslech pohromadě. Čeká vás totiž výlet do jiného světa. Výrobce a vývojář pátého dílu legendární série, tedy Nival Interactive a Ubisoft, dnes oznámili, že ve většině Evropských zemí pouští do prodeje HOMAM V. V našich obchodech se zřejmě HOMAM objeví o fous později, na druhé straně to ale nemáme tak daleko třeba k německým sousedům, kteří mohou pařit již ode dneška.
Sousty hráčů čekaly na pátý díl jako na smilování boží. Tomu je konec. Ve většině evropských zemí a Rusku dorazil do prodeje zatím poslední díl série HOMAM.
Vzhledem k obrovskému haló, které okolo gamesy po celou dobu jejího vývoje existovalo, snad ani není zapotřebí příliš připomínat, čeho se v pátém dílu dočkáme. Pokud by to někdo náhodou nevěděl – zejména si vychutnáme 3D grafiku (pro sérii vskutku revoluční inovace), osvědčený tahový herní systém, který zůstal prakticky nezměněn (naštěstí!) a dále například rozsáhlou kampaň s povedeným scénářem. Ale dost řečí, vždyť již brzy to zažijete sami na vlastní kůži (hráči v USA až 23. května).