Hlavní navigace

Hexbug - robotický hmyz

25. 8. 2009

Sdílet

Pro příznivce robotických hraček máme dobrou zprávu. Na trh přichází novinka v podání robotických brouků HEXBUG. Ti nabízí stylový design, který zaujme mladší i dospělé. K dispozici je výběr hned ze tří typů těchto brouků a barevných variant.

V nabídce jsou hned tři typy HEXBUGů, kteří se liší jak vlastnostmi, tak i provedením.

Ploštice:

Základním modelem je ploštice, která je nabízena v pěti barevných variantách. Jednotlivý brouci se navíc oproti dvěma zbylým modelům liší také provedením krovek. Nechybí tak i např. beruška. Ploštice reagují na hmatové a sluchové podněty. Pokud robůtek narazí do nějaké překážky tykadlem na čelní straně, hezky zacouvá a překážku obejde. Pokud to nestačí, proces několikrát zopakuje. HEXBUG reaguje také na zvuk. Změnu směru tak můžete iniciovat např. tlesknutím.

Ploštice v dostupných provedeních

Krab

HEXBUG v podobě kraba nabízí pro tento druh živočicha typický „boční“ pohyb. Krab se pohybuje tak dlouho, dokud nenalezne temné místo (světelný senzor na horní straně). Vyženete ho snadno, opět stačí tlesknout a on vyběhne ven. K dispozici je v pěti různých barevných provedeních.

 

Krab

Píďalka

Oprosti ostatním HEXBUGům nabízí píďalka plnou kontrolu nad svým pohybem. Spolu s ní dostanete v balení malé dálkové ovládání, kterým brouka ovládáte. Samotný ovladač je navíc dvoukanálový (A a B) takže je možné provozovat současně dvě píďalky a pořádat např. závody na překážkové dráze. Optimální varianta na zkrácení dlouhé pracovní dobyJ Stejně jako zbytek robobrouků je píďalka v nabídce v pěti barevných mutacích.

HEXBUG píďalka s dálkovým ovládáním

Brouky zakoupíte buď přímo u dovozce nebo v prakticky každém hračkářství (např. Sparky’s nebo Bambule).

HEXBUG

Cena:

Ploštice:           399 Kč

Krab:                549 Kč

CS24

Píďalka :           699 Kč

www.smartlife.cz