Hlavní navigace

Historická RTS Cossacks II: Napoleonic Wars vystrkuje růžky

15. 5. 2003

Sdílet

První screeny z pokračování slavných Cossacks a další informace...

Po úspěšné historické realtimové strategii Cossacks: European Wars a datadisku Cossacks: The Art of War vývojáři z GSC Game World pilně pracují na pokračování s názvem Cossacks II: Napoleonic Wars. To by nejen fanouškům předchozích her v této slavné sérii mělo přinést spoustu vylepšení a nových prvků. Mezi nejmarkantnější změny jistě patří přesun z 2D do třetího rozměru, který je patrný i z prvních screenshotů, jež byly zveřejněny na letošní E3.



Cossacks II simulují několik slavných evropských konfliktů, které se odehrály v období od šestnáctého do devatenáctého století. Již samotný název hry napovídá, že se autoři soustředili především na napoleonské války, a tak se budete moci setkat se slavným vojevůdcem Napoleonem Bonaparte. Své schopnosti si prověříte nejen v průběhu šesti kampaní, složených z celkem šedesáti misí, ale též v dalších dvanácti scénářích a v deseti simulovaných historických bitvách. V dnešní době samozřejmě nemůže chybět multiplayer, a tak se vám nabízí módy Deathmatch, Historical Battle a European Conquest přes LAN nebo internet.



Na výběr budete mít z deseti evropských národů. Ve hře se setkáte zhruba se stovkou odlišných jednotek, budete moci postavit až 160 typů budov a provést 80 různých upgradů. Můžete se těšit na rozšířený systém diplomacie, několik nových formací a bojových taktik. Nový 3D fyzikální engine navíc zaručuje realistický dolet všech střel ve hře. Opravdu se tedy máte nač těšit. Jakmile se dozvíme více, budeme vás informovat.

Autor článku