Hlavní navigace

Vojenský Lüm-Tec

7. 3. 2010

Sdílet

 Autor:
Odolné hodinky pro hráče, příznivce outdoor aktivit či přímo military stylu? S hodinkami Lüm-Tec není problém.

Pokud patříte mezi urputilé hráče her jako Battlefield, Call of Duty 2 nebo Halo 3, přeci jenom ve vás bude trochu militantní duše. A pokud si ještě večer před spaním dáte Aliens vs. Predator, je zcela jasné, jaká povaha ve vás dřímá. Nicméně i při hraní je nutné sledovat čas a to hlavně pokud září až do pozdní noci!

 


A právě vysoký jas podsvícení číslic, indexů a ruček je hlavní devizou hodinek amerického Lüm-Tecu. Ten svou technologii MDV aplikuje nejenom na hodinky vlastní výroby, ale prodává ji také ostatním značkám. A co vlastně MDV znamená? „Maximum Darkenss Visibility“ neboli „Maximální Viditelnost ve Tmě“! V podstatě se jedná o několik vrstev luminiscenčního materiálu SuperLumiNova, které jsou naneseny na chemicky čistý povrch a výsledek? Hodinky doslova záříí a odečtení času  tak pro vás bude snadné v kokpitu letadla, v hlubokém lese či v zatmělé místnosti před monitorem.

 


A co samotné hodinky? Celá modelová řada M se pyšní 44mm ocelovými pouzdry, přičemž některé modely mají povrch černěn a tvrzen technologií PVD pro vyšší odolnost. K dispozici jsou také různé barevné kombinace číselníků s různobarevným luminiscenčním nánosem. Pro celou řadu je pak identický quartzový kalibr Myiota OS20 japonské výroby, který nabízí kromě času také funkci chronografu a data. Hodinky vodotěsné do 100 metrů mohou zdobit vaše zápěstí připnuté na kaučuku, kůži i ocelovém tahu. Každého provedení hodinek bylo vyrobeno pouhých 100 kusů, takže se jedná o limitované edice s jasnou dávkou exkluzivity.

Cena: 404 Euro

Zdroj: www.lum-tec.eu

CS24