Hlavní navigace

HP rozšiřuje rodinu notebooků ProBook

29. 6. 2009

Sdílet

 Autor:
Společnost Hewlett-Packard do nedávno uvedené s-řady notebooků HP ProBook přidala nový model 4310s, který nabízí rozšířené funkce.

S hmotností od 1,97 kg a 13,3-palcovým displejem nabízí notebook HP ProBook 4310s stejně sofistikovaný design a firemní všestrannost, jako stávající s-řada HP ProBook. Ta zahrnuje výběr barevného leskle černého a Merlot povrchu a prostornou plnohodnotnou klávesnici.

Kromě toho ProBook HP 4310s nabízí volitelnou čtečku otisků prstů HP Fingerprint Sensor, která odstraňuje potřebu pamatovat si přihlašovací jména a hesla.

HP ProBook 4310s nabízí rozšířené funkce, jako jsou například doplňkové možnosti nastavení WiFi vestavěný 3G internet. Mikrofon je výhodou při videokonferenčních hovorech, notebook disponuje rovněž čtečkou karet Secure Digital / MultiMediaCard (SD / MMC), rychlou pamětí DDR3 a portem High-Definition Multimedia Interface (HDMI) pro zobrazení vysokého rozlišení (HD).

Dvě nová příslušenství doplňují Merlot ProBook: Merlot myš a speciální edice podložky pro myš tři-v-jednom, fungující jako obrazovka a zároveň její ochrana pro uživatele na cestách.

Očekává se, že HP ProBook 4310s bude k dispozici v České republice během srpna 2009 za cenu od 14500 korun.

HP ProBook 4310s

Byl pro vás článek přínosný?