Hlavní navigace

HTC představuje smartphone Snap

2. 4. 2009

Sdílet

Nejnovější QWERTY smartphone od HTC přináší funkci "Inner Circle", která automaticky upřednostňuje emaily od nejdůležitějších lidí.

HTC Snap umožňuje zůstat jednoduše v kontaktu s více lidmi



Společnost HTC dnes představila QWERTY smartphone HTC Snap - jedná se o komunikátor vhodný pro zkušené uživatele, kteří hledají cenově dostupné zařízení se vzdálenou synchronizací e-mailů, kalendáře a kontaktů s Microsoft Exchange serverem. Nicméně flexibilní systém Microsoft Windows Mobile 6.1 Standard nabízí jednoduché ovládání, takže je HTC Snap podle vyjádření výrobce vhodný i pro naprosté začátečníky.

CS24

HTC Snap

„Víme, že lidé bývají často zahlceni lavinou nevyžádaných e-mailů, a proto HTC Snap zavádí funkci Inner Circle. Inovace umožňuje uživatelům upřednostňovat zprávy od nejdůležitějších lidí, a to pouhým stiskem jediného tlačítka," řekl John Wang, ředitel marketingu, HTC Corporation.

HTC Snap je vysoký necelých 12 mm a je schopen zajistit až osm a půl hodiny hovoru díky 1500 mAh baterii. Ergonomická QWERTY klávesnice s velkými klávesami a taktilní zpětnou vazbou zaručuje psaní e-mailů a textových zpráv rychle, přesně a pohodlně. Vysokorychlostní 3G HSPA konektivita umožňuje poslat fotky přátelům, vstupovat do sociálních sítí nebo stahovat velké soubory během cest.

HTC Snap bude k dispozici u vybraných distributorů v průběhu druhého čtvrtletí roku 2009 a rozšíření na světové trhy se uskuteční v průběhu druhé poloviny roku. Navíc odblokovaná verze pro americký trh s podporou HSDPA (850/1900 MHz) bude k dispozici během léta pod názvem HTC S721.