Hlavní navigace

Huawei CarFi pro sítě LTE Cat4

9. 3. 2015

Sdílet

 Autor: Huawei
Společnost Huawei představila Huawei CarFi, mobilní WiFi 4G LTE zařízení do automobilu. Z automobilu se díky tomuto zařízení stává pojízdný WiFi hotspots rychlostí stahování dat až 150 Mbps, připojení až 10 zařízení současně a snadné přemístění z jednoho vozidla do druhého.

Společnost Huawei představila Huawei CarFi, mobilní WiFi 4G LTE zařízení do automobilu. Z automobilu se díky tomuto zařízení stává pojízdný WiFi hotspots rychlostí stahování dat až 150 Mbps, připojení až 10 zařízení současně a snadné přemístění z jednoho vozidla do druhého.

Huawei CarFiMezi hlavní přínosy připojení ve vozidlech patří parkovací asistent, pomoc v nouzi, diagnóza poruch vozidla, hands-free rozpoznávání řeči, informace o stavu silnic a provozu v reálném čase a zjišťování pravidelností v chování řidiče, které přispívá k vyšší bezpečnosti jízdy.

Není-li zjištěno žádné zařízení kompatibilní s WiFi, Huawei CarFi se vypne, a i ve vypnutém stavu je možné jej používat k nabíjení jiných elektronických zařízení během provozu automobilu. Přístroj Huawei CarFi neobsahuje baterii, což jej za velmi teplého počasí chrání před přehřátím. Má navíc integrovanou samoregulační ochrannou funkci, která v případě potřeby automaticky sníží teplotu přístroje.

Huawei CarFi se v automobilu zapojí do zdířky od zapalovače nebo do nabíjecí zásuvky a unifikovaný design přístroje má funkci „plug and play“, kterou lze zapnout jediným dlouhým stiskem tlačítka „on“. Obsluha při jízdě je tak pohodlná a naprosto bezpečná. Přístroj lze také alternativně ovládat dálkově pomocí smartphonu s operačním systémem Android a iOS pomocí aplikace „Huawei Hilink“, kterou lze stáhnout na všech hlavních obchodech s aplikacemi.

Huawei CarFi má elegantní a důmyslný vzhled a precizní zpracování s využitím prvotřídního dřeva a uhlíkových vláken pro zvýšenou trvanlivost při každodenním používání. Dodává se ve třech barevných variantách: v černé, v teplých odstínech dřeva a také v červené barvě.

Byl pro vás článek přínosný?