Hlavní navigace

Hudební nástroje Logitech i pro Xbox 360

24. 9. 2009

Sdílet

 Autor:
Logitech nedávno představil herní ovladače pro konzoli Wii, no a když už je měl tak hezky připravené, proč je nevydat i pro konkurenční herní konzoli Xbox 360?

Mělo by se jednat v zásadě o stejné přístroje s využitím hlavně ve hře Guitar Hero. Jde tedy o Logitech Wireless Drum Controller a Logitech Wireless Guitar Controller pro Xbox 360. Oba ovladače jsou vyrobené v licenci společnosti Activision Publishing a jsou navržené pro hry Guitar Hero, včetně Guitar Hero 5 a Band Hero, která bude brzy uvedena na trh.

Logitech Wireless Guitar Controller pro Xbox 360

Bezdrátový kytarový ovladač Logitech pro Xbox 360 je zhotoven z podobných materiálů jako skutečné kytary – včetně javorového krku, palisandrového hmatníku a kovových pražců. Abyste se mohli nerušeně věnovat hudbě, bezdrátový kytarový ovladač nabízí prakticky bezhlučné ovládací prvky na hmatníku díky technologii s gumovými membránami - jde o stejný materiál a způsob, jaký se používá ve špičkových klávesnicích Logitech. Kytarový ovladač také obsahuje dotykem ovládanou plochu - slider, umístěný na krku ovladače. Ovládač má dosah až 10 metrů od konzole a k dostání bude v oranžovém provedení s lesklým bílým pickguardem.

Logitech Wireless Drum Controller pro Xbox 360

Bezdrátový bicí ovladač Logitech pro Xbox 360 by měl být stejný jako ten pro Wii, takže se skládá ze tří plně přizpůsobitelných bicích membrán a dvou činelů. Bezdrátový bicí ovladač Logitech je pro lepší hraní opatřen zapuštěnými ráfky, které pomohou vyhnout se nechtěným úhozům do ráfku. Výdrž na dvě tužkové baterie (AA) je údajně až 50 hodin. Předností ovladače má být i možnost jeho rychlého složení a rozložení.

Ochranná přilba proti sousedům házejícím oknem cihly není součástí balení.

Bezdrátový bicí ovladač Logitech pro Xbox 360 a kytarový ovladač Logitech pro Xbox 360 budou v Evropě k dostání v říjnu (október) za maloobchodní cenu 5000 korun (Slovensko 200 euro).

Logitech Wireless Guitar Controller pro Xbox 360

Logitech Wireless Guitar Controller pro Xbox 360

Logitech Wireless Guitar Controller pro Xbox 360

Logitech Wireless Guitar Controller pro Xbox 360

Byl pro vás článek přínosný?