Hlavní navigace

IDG Czech nabídne na Invexu možnost platby kartou

20. 10. 2005

Sdílet

Zákazníci IDG Czech mohou na letošním Invexu platit kartou...

V letošním roce připravilo vydavatelství IDG Czech pro své zákazníky na Invexu příjemnou novinku. Čtenáři budou moci využít pro placení karty VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro a Diners Club. Možnost platby kartou je pro zákazníky připravena ve spolupráci s Českou spořitelnou.



IDG Czech na Invexu nabídne svým zákazníkům možnost platby pomocí platebních karet VISA, VISA Electron, MasterCard, Maestro a Diners Club. Zákazník tedy může zaplatit předplatné anebo zakoupené časopisy stejným způsobem, jako například platí nákup v supermarketu. Připraven je mobilní GSM terminál, který on-line odesílá požadavky přímo do banky, a proškolení zaměstnanci společnosti IDG Czech, kteří jsou během Invexu připraveni poskytnout zákazníkům co nejlepší servis.

„Návštěvníci mohou u některých vystavovatelů zakoupit jejich produkty, například spotřební elektroniku, nebo počítačové hry buď prostřednictvím objednávek, anebo přímo. Jedním z takových vystavovatelů je i vydavatelství IDG, které pokud je mi známo, je jediným, kdo zároveň nabízí možnost úhrady platební kartou,“ říká Vítězslav Dohnal, manažer komunikace veletrhů Invex a Digitex.

Vydavatelství připravilo pro všechny nové předplatitele řadu dárků. Každý, kdo si předplatí týdeník Computerworld po dobu jednoho roku za plnou cenu, získá na místě zdarma flash disk.

Autor článku