Hlavní navigace

IFS představuje aplikace IFS Touch Apps pro Android a iPhone

19. 7. 2011

Sdílet

Společnost IFS představila první dvě aplikace z rodiny IFS Touch Apps, které mají rozšířit nabídku produktů pro mobilní zařízení s operačním systémem Android či iPhone.

IFS Touch Apps budou s řešením IFS Aplikace propojeny prostřednictvím služby IFS Cloud, která poběží v rámci veřejného cloudu Windows Azure společnosti Microsoft. Prvotním záměrem společnosti IFS bylo, aby IFS Touch Apps sloužily jako interní úschovna technologických vizí, specializovaná na rozvoj nápadů týkajících se budoucích funkcionalit podnikových aplikací.

CS24

IFS Touch Apps nabídnou plnohodnotné podnikové funkce pro klíčové procesy řešení IFS Aplikace. To je podle IFS podstatný rozdíl oproti mnoha jiným aplikacím, které jsou v podstatě jen webovými stránkami. Dan Matthews, ředitel pro vývoj technologií IFS, komentoval produktovou strategii: „První dvě aplikace z rodiny IFS Touch Apps, IFS Trip Tracker pro vykazování cestovních výdajů a IFS Notify Me pro schvalování výdajů a časů, jsou výbornými příklady toho, jakým způsobem jsme schopni cestujícím uživatelům poskytnout funkce a začlenit je do mobilních podnikových procesů. Tyto aplikace doplňují řadu našich stávajících řešení pro mobilní řízení služeb a IFS Enterprise Explorer, který lze použít na mobilních zařízeních. Současně ukazují, jak se společnost IFS ve všech ohledech posouvá kupředu, aby zajistila podporu rychle narůstajícího počtu pracovníků, kteří používají mobilní zařízení.“

IFS Touch Apps budou optimalizovány pro platformu Android a také pro platformu iPhone.