Hlavní navigace

Intrusion Defense Firewall brání zneužití koncových bodů

11. 1. 2008

Sdílet

Koncové body ve firmě, které jsou výrazně vystaveny útokům a hrozbám, hodlá firma Trend Micro lépe chránit prostředkem, který proaktivně blokují webové hrozby, pokusy hackerů a zneužití slabých míst.

Koncové body ve firmě, které jsou výrazně vystaveny útokům a hrozbám, hodlá firma Trend Micro lépe chránit prostředkem, který proaktivně blokují webové hrozby, pokusy hackerů a zneužití slabých míst.

Jedná se o modul Intrusion Defense Firewall (IDF) pro OfficeScan 8.0, jenž poskytuje koncovým bodům možnosti, jimiž na síťové úrovni disponují systémy HIPS (Host Intrusion Prevention System). Pomocí IDF je škodlivá síťová komunikace přerušena ihned na koncovém bodě ještě před tím, než má šanci proniknout do sítí a poškodit uživatele.
IDF chrání slabá místa okamžitě poté, co jsou objevena. Podnikové koncové body jsou tedy chráněny ještě před tím, než jsou aplikovány bezpečnostní záplaty.

Intrusion Defense Firewall kombinuje technologii bezstavového firewallového prověřování inspekce s hloubkovým prověřováním na úrovni paketů, jímž sleduje příchozí a odchozí síťovou komunikaci. Tím brání průniku škodlivého a potenciálně nebezpečného obsahu do operačního systému a společných aplikací s cílem jejich narušení a vyřazení z provozu, čímž zajišťuje potřebnou stabilitu systémů a produktivitu uživatele. Pro ochranu původních aplikací a systémů mohou administrátoři nasadit i vlastní filtry přizpůsobené jejich specifickému prostředí.
Nenechte si ujít:
Masivní útok zasáhl desítky tisíc serverů

Zabraňte nežádoucímu úniku dat ze své firmy

Vydírání se souhlasem: jak přinutit uživatele pornostránek zaplatit?

10 hlavních bezpečnostních hrozeb roku 2008

Šifrovací software se dnes stává v organizacích již téměř nutností

„Už dnes blokujeme útoky a chráníme naše datová centra před zneužitím slabých míst; nyní přidáním proaktivní HIPS technologie poskytované zásuvným modulem Intrusion Defense Firewall pro OfficeScan můžeme tuto ochranu rozšířit na zbývající koncové body,“ uvedla Patricia Long, viceprezidentka CitiStreet pro korporátní bezpečnost.

 

Autor článku