Hlavní navigace

Invex: Student Agency zřizuje pravidelnou linku z Prahy až na brněnské výstaviště

9. 9. 2008

Sdílet

Zcela nové autobusové spojení připravily pro pražské návštěvníky brněnských veletrhů společnosti Student Agency a Veletrhy Brno. Oboustranné spojení mezi Prahou a brněnským výstavištěm bude mít svou premiéru během zářijového Mezinárodního strojírenského veletrhu. Cestující navíc dostanou slevu na vstupné na veletrhy.

Zcela nové autobusové spojení připravily pro pražské návštěvníky brněnských veletrhů společnosti Student Agency a Veletrhy Brno. Oboustranné spojení mezi Prahou a brněnským výstavištěm bude mít svou premiéru během zářijového Mezinárodního strojírenského veletrhu.

Po Mezinárodním strojírenském veletrhu budou jako druhé v pořadí následovat veletrhy Invex, Digitex a Interkamera, které se uskuteční v době od 6. do 9. října. Spolu s tradičním odborným veletrhem Invex se uskuteční i spotřebitelsky zaměřený Digitex a nově i Mezinárodní výstava fotografické techniky Interkamera.

Zejména u posledních dvou jmenovaných akcí, které jsou cílené na širokou veřejnost, se dá očekávat zvýšený zájem o autobusové spojení mezi Prahou a brněnským výstavištěm. Na veletrhy Invex a Digitex zavítalo v loňském roce více než 80.000 návštěvníků.

Čtyři ranní spoje dopraví účastníky veletrhu z Prahy přímo k páté bráně výstaviště, stejný počet odpoledních spojů bude mít odjezd do Prahy ze stanoviště u Riviéry v bezprostředním sousedství veletržního areálu. Nastavené časy příjezdů a odjezdů budou vyhodnoceny a na základě získaných zkušeností operativně upraveny.

Registrace jízdenek bude možná na internetových stránkách Student Agency (www.studentagency.cz), nebo odkazem na tyto stránky z webu Veletrhů Brno (www.bvv.cz). Návštěvníci zmíněných veletrhů, kteří při registraci na výstavišti předloží použitou jízdenku některého z uvedených spojů, navíc získají slevu na vstupném.

 

Autor článku