Hlavní navigace

iPad 3 bude tlustší, iPad 3 bude tenčí

14. 1. 2012

Sdílet

 Autor:
Všelijaké zvěsti kolují internetem. Nový iPad patří k nejočekávanějším tabletům, a tak není divu, že se ze všech stran rojí tu více, tu méně potvrzené zprávy o jeho parametrech.

Všelijaké zvěsti kolují internetem. Nový iPad patří k nejočekávanějším tabletům, a tak není divu, že se ze všech stran rojí tu více, tu méně potvrzené zprávy o jeho parametrech. Konkurence se prozatím moc výrazně neprojevila, nejvýraznějším tabletem, který by se novince od Apple (až tedy bude oznámena) mohl postavit je v současnosti snad jen Asus Transformer Prime se svou dokovatelnou klávesnicí, ale hlavně procesorem Nvidia Tegra 3 se čtyřmi, resp. pěti jádry.

Poslední „zaručené“ zprávy o iPadu 3 hovoří o rychlejším procesoru, displeji s vyšším rozlišením a LTE (tedy 3G připojením), na trh by se měl tablet dostat v březnu. S podobnými zvěstmi přišel také Bloomberg a z tamních zdrojů jsme se dočetli, že Apple iPad 3 bude skutečně vybaven rychlejším procesorem, lepším displejem a podporou pro vysokorychostní mobilní internet příští generace. Podle všech známých, bohužel nejmenovaných, zdrojů jsou dodavatelé a partneři Apple v současné době zavaleni prací a produkují desítky tisíc nových součástek a zařízení tak, aby mohl být tablet v březnu představen a dostupný.