Hlavní navigace

iPhone 3G se v ČR začne prodávat 22. srpna

6. 8. 2008

Sdílet

Největší mobilní operátoři v ČR, Telefónica O2, T-Mobile i Vodafone, potvrdili, že začnou nabízet nový iPhone 3G od Apple již 22. srpna. Je to zhruba měsíc po celosvětové premiéře tohoto smartphonu, který se těší masovému zájmu uživatelů.

Největší mobilní operátoři v ČR, Telefónica O2, T-Mobile i Vodafone, dnes potvrdili, že začnou nabízet nový iPhone 3G od Apple již 22. srpna. Je to zhruba měsíc po celosvětové premiéře tohoto smartphonu, který se těší masovému zájmu uživatelů.

"Nový iPhone nabídneme 22. srpna všem zákazníkům bez nutnosti podpisu písemné smlouvy," říká Filip Hrubý, tiskový mluvčí Vodafonu. Podobně pak Telefónica O2 informovala, že iPhone 3G bude k dispozici od 22. srpna 2008 ve značkových prodejnách O2 a firemním zákazníkům bude nabízen prostřednictvím business partnerů.

Navíc, společnost Telefónica O2 Czech Republic spustila speciální webové stránky pro zájemce o nový iPhone 3G. Kromě registrace k přednostnímu zaslání informací nabídne adresa www.o2iphone.cz postupně také finální složení tarifů, připravených k této telefonní novince.

Zájemci tedy nemusí každý den kontrolovat webové stránky a hledat jednotlivé informace, ale pomocí jednoduché registrace se dozví novinky o prodeji a cenách okamžitě po zveřejnění.
Nenechte si ujít:
iPhone 3G: Kolik stojí jeho výroba?

iPhone výrazně zlevňuje – přijde nový model?

Telefónica O2 podepsala smlouvu na distribuci iPhonů v Česku

iPhone vytlačuje z trhu konkurenční smartphony

iPhone 3G: Jak jej hodnotí analytici?

Podobně také T-Mobile, kromě potvrzení termínu 22. srpna, kdy bude iPhone 3G dostupný ve Značkových a Partnerských prodejnách a prostřednictvím firemního internetového obchodu zřídil T-Mobile speciální stránku www.t-mobile.cz/iphone. Každý, kdo na této stránce zaregistruje svůj e-mail, bude průběžně dostávat aktuální informace o přístroji a samotném zahájení prodeje.

iPhone 3G od Apple si zákazníci T-Mobile budou moci pořídit za zvýhodněnou cenu k jakémukoli tarifu, či samostatně beze smlouvy za cenu základní. Přístroj bude možno zakoupit také v Twist sadě. T-Mobile nabídne speciální internetový tarif pro zákazníky, kteří chtějí plně využít funkce přístroje.

 

Autor článku