Hlavní navigace

iPhone pro nejbohatší

7. 5. 2009

Sdílet

V poslední době se objevuje spousta různých modifikací moderních technických vymožeností. Především těch, které jsou určeny pro produkty Apple, najdeme na trhu ve velkém množství provedení.

iPhone pro nejbohatší

 

Trendy se objevují jako houby po dešti a často zase rychle vyprchají. Co ale nikdy nevyjde z módy a bude mít vždy punc exkluzivity jsou zlato a diamanty. Důkaz představují iPhony a další elektronika od společnosti Goldstriker.

 

Před několika týdny představený iPhone v tomto luxusním hávu se pyšní tělem z 22-ti karátového zlata a logo Apple má vykládané diamanty. Tento iPhone tak rozšiřuje řadu produktů předních výrobců spotřební elektroniky, kterých se umělečtí řemeslníci v Goldstriker ujali, aby vytvořili varianty pro ty nejmovitější. A pro zakoupení takového iPhonu budete muset sáhnout opravdu hluboko do kapsy – za tento typ zaplatíte 22 000 liber (700 000 Kč), což je skutečně závratná částka.


Dílna Goldstriker se však ve svém vylepšování neomezuje pouze na mobilní telefony. V jejím portfoliu naleznete mimo jiné i iPody z bílého či růžového zlata, zlatý dálkový ovladač pro audiotechniku Bang & Olufsen, nebo myš k PC vykládanou diamanty.