Hlavní navigace

Jagged Alliance 2: Wildfire - pokračování slavné strategie

13. 11. 2003

Sdílet

Strategy First představili datadisk k taktické strategii Jagged Alliance 2...

Slavná série taktických strategií Jagged Alliance se v prvním čtvrtletí příštího roku dočká nového přírůstku, neboť Strategy First chtějí vydat datadisk Jagged Alliance 2: Wildfire. Tato novinka od i-Deal Games bude však spíše jakýmsi modem, neboť dojde ke změně spousty věcí. Dočkáte se jiných zbraní, budov a prostředí, nepřátel, umělé inteligence a samozřejmě misí. Všechny prvky ve hře prý budou realističtější, čímž se nové virtuální dobrodružství více přiblíží skutečným situacím.



Klíčovým členem vývojářského týmu a rovněž člověkem, který novému Wildfire vdechl život, je Serge "Wildfire" Popov, jeden z nejlepších tvůrců modů v komunitě kolem Jagged Alliance. To je samo o sobě již určitou zárukou kvality, a tak se můžete v klidu ponořit do poutavého příběhu, který vás opět zavede do Arulca. Tamní ekonomie totálně zkolabovala a stala se útočištěm pro mezinárodní drogové organizace. Severoamerická drogová agentura bohužel nedokáže masivní export drog narušit klasickou diplomatickou cestou, takže je nucena použít drastičtější metodu. Vy se vžijete do role vůdce malé skupiny žoldáků - máte za úkol popravit klíčové osoby arulcanské vlády a pokud možno zlikvidovat všechny drogové kartely. Jakmile budete odhaleni, agentura se od vás bude distancovat, v opačném případě budete oslavováni jako hrdinové.



Co říkáte, nezní to lákavě? Pro všechny fanoušky Jagged Alliance rozhodně. Bohužel zatím nejsou známy podrobnější informace, a tak se musíte spokojit alespoň s nově zveřejněnými screenshoty. Jakmile se dozvíme více, budeme vás informovat.

Autor článku