Hlavní navigace

Je libo špionážní pero?

12. 11. 2009

Sdílet

 Autor:
Špionážní pero jako stvořené pro agenta 007 přichází s bezdrátovou obrazovkou, na které si můžete přehrávat i video a hudbu, když se zrovna nic moc neděje.

Různých quasi-špionážních hraček se objevuje čím dál více. Někdo by řekl, že se lidé více navzájem tajně sledují, nicméně možná je to prostě jen tím, že takové věci je možné vyrábět stále levněji, takže si je kde kdo koupí jako hračku, která ho na nějaký ten pátek zabaví.

"Spy Pen" nabízený společností Brando má však něco víc než jen miniaturní kamerku s rozlišením 640x480 v peru. Má hlavně bezdrátovou obrazovku, na které můžete přímo sledovat zaznamenávaní video. 3,5“ displej sice není dotykově ovládaný, ale má spoustu tlačítek, slot na SD/SDHC paměťové karty, navíc i integrované multimediální funkce, díky kterým lze přehrávat video ve formátech AVI, MPEG, Real Media a další, MP3 a WMA hudbu, JPEG obrázky a také číst elektronické knihy. Prostě ideální řešení, pokud zrovna sledovaný objekt dělá běžné nezajímavé činnosti, například že se snaží psát s nově darovanou propiskou, které ne a ne fungovat.

Samotné špionážní pero vysílá na frekvenci 2,4 GHz, dobíjí se přes USB kabel a samozřejmě má integrovanou kameru, která je na první pohled nenápadná, na ten druhý už zase tak moc ne.

K dostání za 160 dolarů (~2900 korun, ~111 euro) zde.

CS24

Brando Spy Pen

Brando Spy Pen