Hlavní navigace

Jednoduchý upgrade na Wi-Fi Wireless-N nabízí Netgear

1. 9. 2008

Sdílet

Nová sada pro upgrade Wireless-N obsahuje 5GHz přístupový bod Netgear a dvoupásmový USB adaptér RangeMax Wireless-N. Umožňuje tak uživatelům rozšířit síť o 5GHz Wireless-N technologii a upgradovat počítač bez narušení existující sítě.

Sadu pro upgrade Wireless-N ve stylu Plug-and-Play, které usnadňuje uživatelům možnost rozšíření stávající sítě o 5GHz standard Wireless-N, uvedla na trh firma Netgear. Novinka umožňuje počítačům také využívat dvoupásmového Wireless-N adaptéru, který umožňuje dosažení maximální rychlosti a spolehlivějšího připojení pomocí 5GHz technologie 802.11n.
Sada pro upgrade Wireless-N, která obsahuje 5GHz přístupový bod Wireless-N HD a dvoupásmový Wireless-N adaptér RangeMax, umožňuje uživatelům rychle a snadno doplnit jejich stávající kabelové nebo bezdrátové sítě o bezdrátový 5GHz standard 802.11n. Zařízení stačí jednoduše zapojit do existujícího směrovače nebo brány (směrovače s integrovaným modemem) a uživatelé mohou ihned těžit z výhod vyššího výkonu poskytovaného 5GHz technologií Wireless-N, která používá daleko méně obsazené pásmo 5 GHz.
Přidáním sady pro upgrade Wireless-N k existující síti standardu 802.11b/g lze vytvořit dvoupásmovou síť, schopnou připojit jakékoli zařízení nebo počítač s podporou Wi-Fi. Moderní notebooky s vestavěnou podporou Wireless-N se přirozeně připojují nejvyšší možnou rychlostí Wireless-N, dvoupásmový Wireless-N adaptér konečně poskytuje zvýšení bezdrátového výkonu i stolním počítačům a notebookům se starším datem výroby.

 

Autor článku