Hlavní navigace

JuniorMobil - soutěž pro mladé mobilní vývojáře

22. 1. 2008

Sdílet

Již podeváté se uskuteční v sobotu 29. března 2008 konference Junior Internet. Poprvé se na ní budou moci prezentovat také mladí lidé vytvářející aplikace pro mobilní telefony. Vedle soutěží JuniorWeb, JuniorProject, JuniorDesign, JuniorText a JuniorErb totiž byla prvně vyhlášena i soutěž JuniorMobil.

Již podeváté se uskuteční v sobotu 29. března 2008 konference Junior Internet. Poprvé se na ní budou moci prezentovat také mladí lidé vytvářející aplikace pro mobilní telefony. Vedle soutěží JuniorWeb, JuniorProject, JuniorDesign, JuniorText a JuniorErb totiž byla prvně vyhlášena i soutěž JuniorMobil. Autoři aplikací pro mobilní telefony mohou přihlašovat své soutěžní práce do 15. února 2008.

Do soutěže JuniorMobil lze přihlásit jakoukoli aplikaci pro mobilní telefony, téma je libovolné a vynalézavosti se meze nekladou. Může jít o mobilní hru, aplikaci pro komunikaci, užitečné vylepšení funkcí mobilního telefonu či jakoukoli jinou aplikaci.

Všichni soutěžící (i z kategorií JuniorWeb, JuniorProject, JuniorDesign, JuniorText a JuniorErb) budou pozváni na konferenci Junior Internet, která se uskuteční 29. března v Praze, a vítězové soutěží budou Českou republiku reprezentovat i na mezinárodním sympoziu v Polsku.

Projekt Junior Internet je určen talentovaným dětem a mladým lidem do 18 let, kteří se aktivně věnují Internetu. Cílem projektu je být pro ně odrazovým můstkem a podporovat je v jejich dalším rozvoji. Řada minulých vítězů vytváří projekty na profesionální úrovni, které obstojí i v konkurenci dospělých. Někteří si dokonce založili i vlastní firmu a jejich projekty jsou úspěšné i komerčně. Celý projekt Junior Internet iniciovali a s pomocí BMI sdružení organizují sami mladí lidé. Probíhá v rámci kampaně Březen – měsíc Internetu. Více informací o projektu Junior Internet najdete na www.juniorinternet.cz
Nenechte si ujít:
Telefónica O2 vydělala v Česku téměř 50 miliard, pevné linky ji ale dělají starosti

Horké novinky u U:fona, aneb co se mění s novým rokem?

Nové mobilní technologie zásadně změní náš život!

Trendy a budoucnost konvergence sítí

T-Mobile rozšiřuje nabídku datových služeb

 

Autor článku