Hlavní navigace

Ke stažení: VMware Server pro Linux

1. 2. 2007

Sdílet

Společnost VMware uvedla na trh svůj virtualizační server i ve variantě, za kterou není nutné platit. Následující příspěvek vám ukáže, jak bezproblémově nainstalovat a provozovat VMware Server 1.0 pod Linuxem (KE STAŽENÍ V TOMTO ČLÁNKU).

Společnost VMware uvedla na trh svůj virtualizační server i ve variantě, za kterou není nutné platit. Následující příspěvek vám ukáže, jak bezproblémově nainstalovat a provozovat VMware Server 1.0 pod Linuxem KE STAŽENÍ ZDE.

VMware Server je systémem, který plně podporuje 64bitové prostředí a navíc i Virtualization Technology, kterou Intel implementoval do nejnovější řady svých procesorů řady x86. Sám výrobce od VMware Serveru očekává, že uživatelé si na bezplatné verzi vyzkouší, co jim virtualizace může přinést, a pak, pokud jej budou považovat za přínosný, se poohlédnou po mnohem robustnějším ESX Serveru.


Doposud virtualizační programy pro servery stály relativně velmi mnoho peněz. S produktem VMware Server mají uživatelé operačních systémů šanci si virtualizační proces vyzkoušet zdarma. Vyzkoušejte si jej také - KE STAŽENÍ ZDE.

 

Autor článku