Hlavní navigace

Kerio a Sonian spolupracují v oblasti archivace e-mailů

4. 12. 2008

Sdílet

Společnosti Kerio Technologies a Sonian dnes oznámily uzavření smlouvy o spolupráci. Cílem této dohody je poskytovat hostované služby archivace elektronické pošty a služby elektronického vyhledávání.

Společnosti Kerio Technologies a Sonian dnes oznámily uzavření smlouvy o spolupráci. Cílem této dohody je poskytovat hostované služby archivace elektronické pošty a služby elektronického vyhledávání v archivech pro produkt Kerio MailServer. Společnost Sonian, průkopník na poli archivačních technologií, poskytuje archivaci elektronické pošty založenou na produktu Cloud. Toto řešení je určeno pro malé až středně velké organizace. Díky tomuto partnerství budou mít zákazníci společnosti Kerio možnost archivace, která řeší celou řadu provozních problémů včetně růstu kapacity úložišť na e-mailových serverech, zálohování a plynulost práce podniku.


Produkt Sonian Archive je služba archivace elektronické pošty založená na produktu Amazon Web Services Cloud. Cílem této archivace je uspokojit právní požadavky v odvětvích, která vyžadují bezpečné pořízení, dlouhodobé ukládání a rychlé zpřístupnění dat elektronické pošty. Společnost Sonian poskytuje řešení, které umožní:

  • Soulad se zákonnými předpisy
  • Podporu při soudních sporech a eDiscovery
  • Správu úložišť
  • Plynulost činnosti podniku

Služba Sonian Archive pro Kerio MailServer je dostupná okamžitě. Další informace pro zákazníky a partnery jsou uvedeny na stránkách www.sonian.net/keriomailserver.

- - Čestmír Žák

Byl pro vás článek přínosný?