Hlavní navigace

Klávesnice Logitech K800 s podsvícením

24. 8. 2010

Sdílet

 Autor:
Klávesnice Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 má inteligentní řízení intenzity podsvícení pro práci ve tmě a šeru.

Společnost Logitech představila bezdrátovou klávesnici s podsvícením a možností dobíjení, plným názvem Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800, která poskytuje jasné podsvícení a to ve dne i v noci. Nejnovější klávesnice společnosti Logitech je vybavena čidly okolního světla a pohybu, která zajišťují, že kdykoli budete potřebovat, bude podsvícení k dispozici v odpovídající intenzitě, a když naopak potřeba nebude, klesne odběr klávesnice, aby se šetřila výdrž baterií.

Podsvícení bezdrátové klávesnice K800 automaticky přizpůsobuje svou intenzitu v závislosti na množství světla v místnosti díky využití světelných čidel. Čidla pohybu naproti tomu detekují, když se vaše ruce ke klávesnici přiblíží, a podsvícení zapnou – nebo jej naopak vypnou, jakmile dáte ruce z klávesnice pryč. Výsledkem je, že budete mít vždy k dispozici jasné a zřetelné podsvícení, a přitom baterie klávesnice vydrží déle – až 10 dnů bez dobíjení. (Skutečná výdrž baterií se ale liší v závislosti na způsobu používání, nastavení a okolních podmínkách.) Dobíjení klávesnice je navíc možné přes micro-USB kabel.

Bezdrátová klávesnice s podsvícením Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 je rovněž nejnovějším přírůstkem do řady klávesnic a myší, které jsou kompatibilní s technologií Logitech Unifying, vyznačuje se miniaturním přijímačem, jenž po zapojení může bez obav zůstat zapojený v USB portu vašeho notebooku. Klávesnice kompatibilní s technologií Unifying využívají bezdrátovou technologii Logitech Advanced 2.4 GHz, která zaručuje stabilní spojení téměř bez zpoždění nebo výpadků.

Očekává se, že bezdrátová podsvícená klávesnice Logitech Wireless Illuminated Keyboard K800 bude k dostání v září za doporučenou maloobchodní cenu 2490 Kč.

Logitech K800

Byl pro vás článek přínosný?