Hlavní navigace

Kombat - nová válečná RTS s prvky RPG

1. 12. 2003

Sdílet

Společnost Game Factory Interactive oznamuje válečnou strategii Kombat...

Společnost Game Factory Interactive představuje novou 3D realtimovou strategii z prostředí druhé světové války. Jmenuje se Kombat a vzniká v ruském vývojářském týmu 3AGames. Zavede vás do období od roku 1939 do roku 1945, kdy budete svědky přesného zpracování tehdejší situace a důležitých akcí na všech frontách. Virtuálního konfliktu se zúčastní všechny známé strany, přičemž hráči budou mít na výběr několik hlavních a o zbylé se postará umělá inteligence.



Kombat se krom klasické strategie zaměřuje na RPG a taktické prvky. Vliv RPG se projevuje ve tvorbě hlavní postavy, jež bude disponovat širokou škálou různých vlastností a v průběhu hry se vypracuje z podprůměrného velitele až na slavného generála. Díky nelineárnímu zpracování můžete dovést k vítězství jakoukoliv z nabízených stran a podílet se tak na alternativním vývoji dějin. Můžete se těšit až na 300 unikátních jednotek a 350 různých kusů vybavení pozemního vojska. Autoři se rovněž chlubí obrovskými bitvami, čítajícími až 15.000 jednotek na jeden válečný sektor.



Přestože Kombat vypadá poměrně zajímavě, zatím bohužel nejsou k dispozici žádné záběry ze hry ani není známo předpokládané datum vydání. Jakmile se dozvíme více, budeme vás informovat.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku