Hlavní navigace

Konec nudným brašnám na notebook

30. 1. 2009

Sdílet

Vybíráme si oblečení tak, abychom byli co nejlépe sladěni a působili tak dobře na své okolí. Pak si ale koupíme notebook a v prodejně nám k němu přibalí fádní šedou nebo černou tašku, která vlastně vždy působí pánským dojmem, takže si dámy na své moc nepřijdou.

K dostání je však mezi záplavou velmi nudných výrobků také několik opravdu originálních brašen, které podtrhnou váš vkus a styl.
 
CRUMPLER The Gumb Bush 15"

Toto neoprenové pouzdro na notebooky s úhlopříčkou 15" vám zpříjemní cestování. Držák je ze zpevněné látky a celé pouzdro se zavírá zipem. Vnitřní měkké polstrování chrání proti poškrábání a prostor je rozdělen na sekci pro počítač a pro drobnější příslušenství. Ramenní popruh se dá odepnout a také jeho délka je variabilní. Na www.alza.cz/crumpler zakoupíte za 1300 Kč.

Crumpler

Crumpler

Tašky MELISSA BETH - Pocket Full of Puter

Tyto kousky se chlubí klasickým, mnohdy až lehce retro stylem. Vnitřek je samozřejmě pěnový a černé části jsou z pravé kůže. Na výběr je z několika barev a jsou vhodné pro laptopy s 15" úhlopříčkou. Na www.melissabeth.com k dostání za 198 dolarů.

MELISSA BETH

MELISSA BETH

SAMSONITE Verana

Samsonite patří mezi přední světové výrobce zavazadel pro profesionály. Mezi spoustou stroze vypadajícíh výrobků nabízí tato značka i něco opravdu šik. Tato taška nedá ani tušit, že se v ní skrývá počítač a samozřejmě ji nemusíte používat jen k jeho přenášení – velmi dobře poslouží také jako kabelka kdykoliv se vydáte ven na nákupy. Velmi praktické jsou venkovní kapsy na drobnosti. Na www.amazon.cz za ni zaplatíte 130 dolarů.

SAMSONITE Verana

SAMSONITE Verana

SAMSONITE Verana

Tašky MANGO TANGO

V kolekci více než 30-ti modelů Mango Tango si vyberete z pestré nabídky barev a textilií, tvořících originální kabelky – od roku 2003 se tato firma specializuje jen na jejich výrobu. Vyznačují se vynikajícím poměrem cena/kvalita a vzhled je skutečně oslnivý. Můžete mít tašku s čínským brokátem, puntíkatou, celokoženou, se zlatým leskem, nebo úplně jednoduše jednobarevnou – záleží jen na vašem vlastním stylu. Tašky jsou k dostání na www.ebrasny.cz a ceny se pohybují od 1100 do 2350 Kč podle provedení.

MANGO TANGO

MANGO TANGO

MANGO TANGO

CS24

MANGO TANGO

 

Autor článku